KARABÜK / MERKEZ - Prof. Dr. Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

REMZİ TÜRKOĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

15/09/1960 Yılında Eskipazar´da doğdum. İlk ve ortaokulu Eskipazar´da; Lise öğretimini Bolu Ticaret Lisesinde tamamladım. Üniversiteyi Ankara´da Gazi Üniversitesi İşletme/Muhasebe bölümünü bitirerek tamamladım. 1982-1987 yıllarında Balıkesir Ticaret Lisesinde Muhasebe/Finansman öğretmeni olarak görev yaptım. 1987 yılında Bolu/Gerede Ticaret lisesine atandım. Aynı yıl Aralık ayında Eskipazar HALK Eğitim Müdürlüğüne atamam yapıldı. 2010 yılına kadar bu görevi yürüttüm. Aynı zamanda zaman zaman Şube Müdürlüğüne, İlçe M.E. M. Vekâlet ettim. Yine aynı ilçede Valilik görevlendirmesi ile 8 yıla yakın Spor Müdürlüğüne vekâlet ettim. 2010 Yılında SAFRANBOLU Prof. Dr. Sabri ÜLGENER Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi ( Ticaret Lisesi) Müdürlüğüne atandım. 8 yıllık görev süremi tamamlamam sebebiyle 02/07/2019 tarihinde Karabük Prof. Dr. Süheyl ÜNVER Mesleki Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğüne(Sağlık Meslek Lisesi) atamam yapıldı. Evli ve üç çocuk babası olup, Meslekte 36 yılımı çalışmaktayım.